Garnalencocktail in een modern jasje

Met mango en avocado

Bereidingswijze

    1. Maak vooraf de whisky cocktailsaus klaar door 8 el mayonaise, 2 el ketchup 2 el whisky en 1 tl worcestersaus met elkaar te mengen.
    2. Snijd de mango in blokjes.
    3. Pel de avocado en snijd deze in blokjes.
    4. Snijd het sjalotje fijn en meng dit met de Hollandse garnalen.
    5. Roer 3 el van de zelfgemaakte whisky cocktailsaus erdoorheen.
    6. Voeg wat bieslook toe en roer het geheel samen.
    7. Snijd de komkommer in kleine blokjes en besprenkel deze met vers limoensap.
    8. Snijd ondertussen de ijsbergsla fijn.
    9. Neem een cocktailglas en leg hier de ijsbergsla, cocktailsaus, komkommer, mango, avocado en Hollandse garnalen in.

Dit moet u weten!
Wil je de whisky cocktailsaus iets zachter maken? Gebruik dan sherry in plaats van whisky.

© smaakmenutie.nl

Wat heeft u nodig?

Voor 4 porties

  • 200 g Hollandse garnalen
  • 150 g ijsbergsla
  • 50 g mango
  • 1 avocado
  • 1 sjalotje
  • 1 komkommer
  • 1/2 limoen (sap)
  • 8 el mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 2 el whisky
  • 1 tl worcestersaus
  • Verse bieslook